Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier (onderaan de pagina) een instructiefilmpje bekijken hoe dit werkt.

 

U kunt alleen een afspraak maken voor een zorgvraag die niet urgent is, bij een dringende klacht die niet kan wachten tot de volgende dag belt u met de assistente op 046-4431348. Ook als u twijfelt of uw zorgvraag kan wachten, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. U kunt zo nodig gebruik maken van de website moet ik naar de dokter.nl om te bepalen of u direct moet bellen of dat het even kan wachten en u via het patiënten portaal een afspraak kunt maken. Bij spoedklachten zoals pijn op de borst, ernstige verwondingen of heftige ondraaglijke pijn belt u tijdens de praktijkuren onze spoedlijn ( 046-4431348, kies optie 1), bij levensbedreigende situaties belt u 112.

 

U kunt maar voor één (1) zorgvraag een afspraak maken, heeft u meerdere vragen, neem dan telefonisch contact op met de assistente.

 

Heeft u nog geen account voor ons patiënten portaal vraag dit dan aan bij de assistente. Hou er rekening mee dat uw wel een eigen mailadres dient te hebben, u kunt niet met meerdere personen op hetzelfde mailadres worden aangemeld.

Recente mededelingen van huisarts Spaubeek

Griep- en pneumococcenvaccinatie 2023

Op vrijdag 3 november 2023 kunt u uw griep- en/of pneumococcenvaccinatie komen halen in de grote zaal van de BMV,…

AIOS, Arts In Opleiding tot Specialist

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is…

Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier…
Translate »
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.