Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier (onderaan de pagina) een instructiefilmpje bekijken hoe dit werkt.

U kunt alleen een afspraak maken voor een zorgvraag die niet urgent is, bij een dringende klacht die niet kan wachten tot de volgende dag belt u met de assistente op 046-4431348. Ook als u twijfelt of uw zorgvraag kan wachten, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. U kunt zo nodig gebruik maken van de website moet ik naar de dokter.nl om te bepalen of u direct moet bellen of dat het even kan wachten en u via het patiënten portaal een afspraak kunt maken. Bij spoedklachten zoals pijn op de borst, ernstige verwondingen of heftige ondraaglijke pijn belt u tijdens de praktijkuren onze spoedlijn ( 046-4431348, kies optie 1), bij levensbedreigende situaties belt u 112.

U kunt maar voor één (1) zorgvraag een afspraak maken, heeft u meerdere vragen, neem dan telefonisch contact op met de assistente.

Heeft u nog geen account voor ons patiënten portaal vraag dit dan aan bij de assistente. Hou er rekening mee dat uw wel een eigen mailadres dient te hebben, u kunt niet met meerdere personen op hetzelfde mailadres worden aangemeld.

Recente mededelingen van huisarts Spaubeek

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Beek

Van begin maart 2023 tot begin mei 2023 vind het bevolkingsonderzoek borstkanker plaats op de parkeerplaats van het Onze Lieve…

Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier…

Afsluiting 2022

Het jaar 2022 stond in het teken van onze nieuwe locatie in de BMV aan de Musschenberg 26C. Wij waarderen…
Translate »
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.