Account aanvragen

Toelichting

De WebApp is een veilige applicatie voor praktische zaken te regelen en digitale inzage in uw dossier. U kunt deze zowel op uw computer, tablet, laptop of smartphone gebruiken. Het voordeel van de WebApp is dat u op elk moment hierop kunt en niet in de wacht hoeft te staan aan de telefoon in de huisartsenpraktijk.

 

U hebt de mogelijkheid herhaalrecepten te herhalen, een email-consult te versturen aan uw huisarts en bloed- en röntgenuitslagen te zien, inclusief het bijbehorende doktersadvies.

 

Stappenplan voor digitale inzage

Om aan alle privacy wetgevingen te voldoen is het belangrijk dat alleen u uw medische gegevens kunt inzien. Daarom vragen wij u om eenmalig persoonlijk in de praktijk te komen melden dat u een account wenst. Wij vragen u om dit te combineren met een bestaande afspraak in de praktijk of als u een recept komt ophalen.

  1. U hebt een eigen mobiele nummer nodig en een eigen email adres. U kunt niet met meerdere personen op hetzelfde mobiele nummer of hetzelfde email adres.
  2. Vul onderstaand formulier in met uw persoonlijke gegevens. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op om uw identiteit te verifiëren en het account aan te maken. Daarna ontvangt u een mail om uw gegevens te bevestigen.
  3. Vervolgens ontvangt u een email met daarin een link. Als u hierop klikt, ontvangt u een bevestigingscode via SMS op uw mobiele nummer. Dit is een extra beveiliging.
  4. U kunt daarna uw eigen wachtwoord bepalen. Met behulp van uw verkregen inlognaam en wachtwoord kunt u inloggen via het patiëntenportaal. U ontvangt bij elke keer inloggen een SMS ter verificatie, dit is wettelijk verplicht voor de veiligheid van uw medische gegevens.

Account aanvragen

Herhaalrecepten

Mijn dossier en e-consulten

Online afspraak maken

Translate »
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.