Oogheelkunde

Drs M. Rozestraten en Drs. J. Rozestraten hebben zich verdiepend geschoold in het oogheelkundig onderzoek en volgen hier jaarlijks aanvullende cursussen in. Hierdoor staan zij geregistreerd in het register voor huisartsen met deskundigheid in het kader van de oogheelkunde bij het College voor Huisartsen met Bijzondere Bekwaamheden (CHBB). Dit college borgt de kwaliteit van bijzondere huisartsenzorg door huisartsen.


Het oogheelkundig onderzoek omvat de visustest, de oogboldrukmeting en vervolgens wordt met behulp van speciale apparatuur gekeken naar de lens (bijvoorbeeld of er staar is) en het netvlies. Daarnaast kunt u terecht bij een metaalsplinter in het oog, wij beschikken over een oogboortje. Traankanaaltjes spuiten wij ook door.


Neem altijd uw bril(len) mee als u komt voor een oogheelkundig onderzoek en houdt er rekening mee dat u ongeveer een half uur in de praktijk aanwezig zult zijn. Doordat u speciale druppels in uw ogen krijgt, adviseren wij na afloop van het onderzoek geen auto te rijden tot het zicht weer geheel helder is.

Translate »
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.