AIOS, Arts In Opleiding tot Specialist

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is de reden dat we een huisarts opleiden. Deze AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) heeft de geneeskunde opleiding afgerond en studeert verder om het huisartsen vak onder de knie te krijgen. De AIOS voert zelfstandig spreekuren en consulten uit en wordt bijgestaan door een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Vanaf 1 maart 2023 is AIOS mevrouw Majorie van de Kar van start gegaan in onze praktijk, huisarts mevrouw Rozestraten is haar supervisor. Majorie stelt zich hieronder zelf aan u voor:

 

Mijn naam is Majorie van de Kar, geboren en getogen in Roermond. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam in de praktijk als eerstejaars huisarts in opleiding, en ben aanwezig op de maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag. Ik ben in 2020 afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit Maastricht. In de jaren hierna heb ik in meerdere ziekenhuizen gewerkt om ervaring op te doen voor ik aan de huisartsenopleiding ben begonnen. Zo hoop ik het komend jaar veel kennis te kunnen opdoen, en kom ik het team versterken met enige voorkennis in cardiologie, spoedeisende hulp en gynaecologie.

 

Ik kijk ernaar uit kennis te maken!

Recente mededelingen van huisarts Spaubeek

Griep- en pneumococcenvaccinatie 2023

Op vrijdag 3 november 2023 kunt u uw griep- en/of pneumococcenvaccinatie komen halen in de grote zaal van de BMV,…

AIOS, Arts In Opleiding tot Specialist

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is…

Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier…
Translate »
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.