Afsluiting 2022

Het jaar 2022 stond in het teken van onze nieuwe locatie in de BMV aan de Musschenberg 26C. Wij waarderen deze mooie nieuwe werkomgeving. De gemeente werkt aan een oplossing zodat patiënten die niet goed ter been zijn een kortere afstand tot de ingang van het gezondheidscentrum moeten afleggen.

 

Helaas moeten we mededelen dat twee van onze huisartsen in 2023 stoppen met het huisartsenvak. Dokter B.J.H. Crouzen neemt half februari afscheid en gaat zijn loopbaan op een andere wijze invullen. Hij is een zeer bekwame huisarts en gewaardeerde collega en we gaan hem missen. Dokter J.P.A.C. Rozestraten zal per april full time gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Wij wensen hen beide veel succes toe met de nieuwe uitdagingen.

 

We zijn blij dat dokter D. van Hove-Gijzen in februari start in onze praktijk. Zij is een ervaren huisarts uit de regio en zal aanwezig zijn op de maandag en donderdag. We heten haar van harte welkom! In het voorjaar 2023 zal ook een nieuwe mannelijke huisarts ons team komen versterken.

 

Veel van onze patiënten maken al gebruik van het patiëntenportaal voor met name het e-consult, het digitaal herhaalrecepten aanvragen en het inkijken van het patiëntendossier voor bijvoorbeeld uitslagen. Begin januari komt daar nog een mogelijkheid bij en kunt u via het patiëntenportaal ook 24/7 een afspraak in plannen voor een fysiek consult bij de huisarts. Begin januari volgt hier meer informatie over op de website. Mocht u ook gebruik willen maken van het patiëntenportaal en hebt u nog geen account: klik dan op het menu Overig en kies Account aanvragen.

 

Rest ons u namens het hele team van Huisartsenpraktijk Spaubeek een gelukkig en gezond 2023 te wensen.

 

Recente mededelingen van huisarts Spaubeek

Griep- en pneumococcenvaccinatie 2023

Op vrijdag 3 november 2023 kunt u uw griep- en/of pneumococcenvaccinatie komen halen in de grote zaal van de BMV,…

AIOS, Arts In Opleiding tot Specialist

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is…

Online afspraak maken

Ons patiënten portaal biedt nu ook de mogelijkheid om 24/7 een afspraak te maken voor een consult. U kunt hier…
Translate »
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.