AIOS

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is de reden dat we een huisarts opleiden. Deze AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) heeft de geneeskunde opleiding afgerond en studeert verder om het huisartsen vak onder de knie te krijgen.

De AIOS voert zelfstandig spreekuren en consulten uit en wordt bijgestaan door een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vanaf 4 maart 2022 zal AIOS mevrouw Wittens van start gaan in onze praktijk, huisarts mevrouw Rozestraten en huisarts de heer Crouzen zijn haar supervisors.

Recente mededelingen van huisarts Spaubeek

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg!

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland,…

AIOS

Bij Huisartsenpraktijk Spaubeek dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Dit is…

Gewijzigde verhuisdatum

Wij gaan deel uitmaken van de Breed Maatschappelijke Voorziening (BMV). Het nieuwe adres van Gezondheidscentrum Spaubeek wordt Musschenberg 26, 6176…
Translate »
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking.